1/3/18

LLEIALTAT SANTSENCA


Lleialtat Santsenca carrer Olzinelles, 31   - Barcelona


     Dimecres 7  març  18   

CONSTRUINT LES NOSTRES REALITATS. LES DONES EN L'ART I LA TECNOLOGIA.

1a. Part Recital Poètic Homenatge a Ma. Merce Marçal per Montse J. Sorribes,  Montse Artal, Glòria Bosch i Morera, Raquel Esquenazi i Rafael Soteras
2a. Part Taula Rodona organitzada  per Lleialtec i Col·lectiu d’Artistes de Sants


1 comentario:

  1. Dos móns aparentment diferents s'acosten per a donar pas a una intersecció amb moltes coses en comú. En aquest cas, es parla de l'empoderament de la dona amb les noves tenologies, donçs la tecnologia no hauria de ser una qüestió de gènere.
    Interessant i instructiva taula rodona en la que van sortir a la llum personatges quasi bé en l'anonimat com: Ada Lovelace (inventora i 1ª programadora de la història) o Hedi Lamarr (1ª inventora del sistema de comunicacions d'internet).
    Sonaven amb força, ments creatives, artístiques i resolutives que compartien la mateixa passió i reivindicació per a ser allò que volien ser, no que la societat estipulava que esdevinguessin. Elles, són un clar exemple de lluita social. En el seu llegat, ens han obert les portes per a no deixar de pensar, ser crítics, opinar i, només així arribar ser creatius, ja que, l'art és la base de qualsevol bona idea.
    Endavant, seguim !!!

    ResponderEliminar